Vestergade 3C, Rømø, 6792 Rømø

FLOT HAVUDSIGT FRA LEJLIGHEDEN.

På Rømø Strand Feriecenter sælges flot moderniseret 1. sals ferielejlighed/feriehus med havudsigt! Er beliggende tæt ved Rømø Golfbane, samt kun 2 km fra stranden. Antal soverum: 3, Boligareal: 64 m2, udlejning til ejer har indbragt 42.176 kr. i 2018.

Indrettet med entré/fordelingsgang, 1 soveværelse med dobbeltseng, 2 soveværelse med 2 fritståender senge, pænt badeværelse med bruseniche, hyggeligt åbent køkken/stuemiljø, fra stue adgang til den lækre overdækkede terrasse med pragtfuld havudsigt.

Se flere billeder og plantegning på: https://www.feriepartner.dk/sommerhus/rømø-vestergade-0282-11/?auto=0282

Udendørs Lejligheden giver en god naturoplevelse både fra altanen med altanmøbler og stolen i stuen. Fra altanen er der udsigt til Vadehavet og der er mulighed for at holde øje med børnene på legepladsen. Ved siden af lejlighederne ligger et grønt område med legeredskaber til børnene. Her finder man bl.a. lille fodboldbane, basketballbane, tennisbane, bordtennisbord og petanque bane. Der er desuden i 2013 blevet lavet en kunststofbane til fodbold og basketball.
Beliggenhed Lejligheden ligger i Havneby, tæt på restauranter og butikker. Der er kun ca. 500 meter til golfbanen. Gratis WiFi.
Gratis adgang til badeland og fitnesscenter i Skærbækcentret.
Gratis adgang til Rømø Lege- & Labyrintpark i Havneby.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.