Vestervej 40, 6792 Rømø

Flot stråtækt fritidshus

På det nordlige Rømø sælges flot villa, fritidsbolig – flexbolig.
Står du og søger den ideelle fritidsbolig i et uforstyrret område med masser af smuk natur og rig mulighed for afslapning sælges denne flotte fritidsejendom på det nordlige Rømø . Boligen egner sig både til parret, den lille familie og til vennerne.

Boligen er opført i flotte mørkbrændte mursten med et klassisk stråtag. Huset er fra 1770 og genopført i moderne stil i 2000 med behageligt lysindfald i alle rum. Det er en solid bygning i god kvalitet. Samlet findes et bebygget areal på hele 313 m2, hvoraf boligen i dag udgør 176 m2. Der er gode muligheder for at indtage yderligere areal til bolig eller pool.

Stor uudnyttet første sal.

Indretning:
Fra entreen træder du ind i et velfordelt hus. Der er køkkenalrum og stue mod øst med klinker og et solidt Dinesen plankegulv. Der er tre dobbeltværelser i god størrelse og et enkeltværelse. I stuen findes der brændeovn, skorsten med isokern, man kan varme sig ved de sene sommer- og vinteraftener. Derudover findes elvarme.
Køkkenet er veldisponeret med god bordplads og hårde hvidevarer herunder både køleskab, komfur, emhætte og opvaskemaskine, hvilket gør det til en leg at tilberede sine lækre måltider.
Ydermere er der fra køkkenalrummet udgang til en imponerende terrasse. Fra den store terrasse er der vid udsigt til vadehavet og over til fastlandet. Ligeledes kan aftensolen nydes mod vest i tilbygningen
Man kan altså både have glæde af at nyde sin morgenkaffe samt sene gril aftener i ét med vidtstrakt udsigt over den skønne natur.
Badeværelset er lyst og rummeligt og med dejlig brus.
Vaskemaskine og tørretumbler findes i tilbygningen.

Området:
Ejendommen ligger på en stor og dejlig sammenhængene grund på 7.685m2 midt i UNESCO’s verdensarv. Der er storslået udsigt ud over vadehavet og til vestkysten. Der er også mulighed for lettere dyrehold eller en lille picnic på eget areal tæt ved.

3 gode grunde til at købe denne bolig:
Flot område med udsigt over vadehavet til fastlandet.
Store og disponible værelser.
Ny moderne sommerhus med kæmpe terrasse, der ikke mangler noget.

Lyder denne ejendom som noget for dig, så tøv ikke med at bestille en fremvisning på 74 75 26 27.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.