Krogen 10, Drengsted, 6780 Skærbæk

Stort flot enfamilehus i Drengsted!

Stor flot enfamilehus med et samlet boligareal på hele 299 m2, antal værelser 6. Huset er opført i 1858/1996 og er flot moderniseret stand! Energimærket D. Pragtfuldt grundstykke på hele 6.359 m2.

Udhuset er en Stald-/ladebygning med værksted på 629 m2, hvor der er masser af muligheder for gør det selv manden eller kvinden. Huset er renovret indvendig i 1997,
Stor grus- og flisebelagt indkørsel, rundel med flagstang i midten. Boligen indeholder et stort bryggers med adgang til husets fem soverum, hvoraf det ene har walk-in closet. Derudover er der adgang til husets to badeværelser, viktualierum og stort spisekøkken med adgang til stor terrasse. Begge badeværelser er med brus og står i flot tidløst design. Det største af badeværelserne er med et stort hjørnebadekar. Husets fem store værelser fremstår lyse og pæne med synlige bjælker. Husets store køkken/alrum med kogeø og spiseplads, står med lyse låger og en mørk bordplade og virker utroligt indbydende. Fra køkkenet er der adgang til stor sydvendt terrasse. Der er også adgang via en fransk dobbelt dør til en stor vinkelstue, hvor man finder masser af plads til sofagruppe.
Fra stuen er der adgang til husets pæne indgang med en flot dobbeltdør ud til den store indkørsel. Fra den pæne indgang er der adgang til et mindre rum, hvor der er plads til bl. a. fryser. Fra det mindre rum, er der adgang til fyrrum med stokerfyr samt stort opholdsrum/gildesal, endvidere er der en dør ud til indkørslen.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.